Kovács Ákos hallja Soros brosúrájának zizegését a migránsok kezében

POLITIKA
2016 szeptember 30., 07:04
comments 345

A hirado.hu előre közölte Kovács Ákos popzenész gondolatait a népszavazásról, bár nyilatkozata csak vasárnap kerül majd adásba a Kossuth Rádióban.

Kovács - aki a Bonanza Banzai zenekar frontembereként szerzett országos népszerűséget, és hosszú ideje sikeres szólókarriert tud maga mögött - nem rejtette véka alá, hogy nemmel fog szavazni vasárnap.

link Forrás

Szerinte:

  • gyanús, hogy a menekültek egy irányba mennek és nem a szélrózsa minden irányába, ami természetesebb volna,
  • ha igazi menekültek lennének, nem lenne náluk ennyi pénz és nem követelőznének,
  • a hódítás szándékával jönnek,
  • Európa részleges iszlamizációja zajlik,
  • és "Mindnek a kezében ott zizeg egy Soros György Open Society Foundations által nyomtatott kis brosúra, hogy merre kell menni, mik a fő irányok".

(hirado.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.