Musicalt írtak Donald Trump nagyon hosszúra sikeredett, 11 soros mondatából

KULTÚRA
2016 október 01., 09:13
comments 13

Donald Trump egyik hosszú mondata megihlette a művészeket, musicalt írtak belőle. Nem lett annyira vicces mondjuk, de valaki biztos nevet rajta:

link Forrás

(A tizenegy soros mondat persze lehetne egysoros is, ha nagyon széles képernyőn vagy nagyon kis betűtípussal nézzük vagy a szavakat egyetlen papírlapra írjuk egymásra és lehet többszáz soros is, ha minden szó után entert ütünk – de a videóban pont tizenegy sorba fért ki.)

Mondanom sem kell, ahhoz képest, ahol Magyarország kultúra tekintetében tart, az Egyesült Államokban még mindig súlyosan le vannak maradva. Nálunk már öt éve is réginek számított ez a klasszikus. Hallgassuk is meg!

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.