Indul a 2018-as választásokon a Magyar Kétfarkú Kutya Párt

POLITIKA
2016 október 04., 07:18
comments 503

Ezt a nyomtatott Népszabadságnak erősítette meg Kovács Gergő elnök. Arról is beszélt, hogy a 6,3 százaléknyi érvénytelen szavazat után az MKKP már nem egy viccpárt, főleg mivel komoly dolgokkal foglalkoznak, csak vicces formában.

"Azt hiszem, az országos lista állítása nem jelent számunkra megoldhatatlan kihívást, bár nagyképű lennék, ha azt mondanám, hogy van száz biztos jelöltünk. Ugyanakkor nem szeretnénk beleesni abba a hibába, hogy - a többi párthoz hasonlóan - mi is fűt fát ígérünk"

- mondta el az interjúban.(via hvg.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.