18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

A magyar pornótörténet legnagyobb szopásával avatták az MTK-stadion eredményjelzőit

sport
2016 október 06., 12:04
comments 282

A Trollfoci blogján csütörtök délután megjelent egy videó, amin a majdnem kész, üres új MTK-stadion látható. A lényeg nem is ez benne, hanem hogy a két eredményjelzőn Michelle Wild éppen bekap egy péniszt. A Ripost megkereste az ügyben Szegő Tibort, az MTK sajtófőnökét, aki cáfolat helyett azt mondta nekik, hogy az eredményjelző szállítója nemsokára közleményt ad ki az ügyben. Amikor megkerestem, nekünk is pont ezt mondta.

Ekkor azt gondoltam, hogy ha ez titokban az MTK vírusmarketing-kampánya lenne, akkor tökéletesre sikerült. Már a kapuk mögé épített betonfal témája is olyan volt, ami egy rakás embert vonzhat be a stadionba legalább egyszer, de az óriásiban szopó pornósztár még ennél is közönségvonzóbb lehet. Azt nagy naivan nem tudom azért elképzelni, hogy ennyire bátor lenne az MTK vezetése, dehát ki tudja.

Mire idáig jutottam, megjött a Gépbér Színpad kft. közleménye. Ebből kiderül, hogy a videó nem kamu, a pornográf eset tényleg megtörtént

A napokban az Új Hidegkuti Nándor Stadionban az általunk felszerelt óriás eredményjelzők rendeltetésszerű tesztüzemi próbáját tartottuk. A tesztüzemi próba során kellő körültekintés nélkül jártunk el, hibát követtünk el. ezért került a kivetítőre felnőtt tartalom. Amint ezt észleltük, azonnal lekapcsoltuk a lejátszást.

Elnézést kérünk az MTK-tól, annak sportolóitól, munkatársaitól, vezetőitől és szurkolóitól az általunk okozott minden kellemetlenségért, valamint mindenki mástól, aki a sajtóhírekből értesült a hibánk miatt bekövetkezett esetről!

Azt még mindig nem tudjuk, mi áll a háttérben, de az tuti, hogy ennél jobban akkor sem lehetne reklámozni az arénát és azon belül a nagyfelbontású eredményjelzőt, ha direkt csinálták volna.

Én civilben meccsre járó MTK-drukker vagyok, így remélem, hogy ez volt az utolsó hatalmas hazai szopás, amit azon a kijelzőn visszajátszottak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.