Sörös dobozt vágott a bíróhoz, két évre eltiltották a Hatvan edzőjét

sport
2016 október 12., 11:17
comments 17

A Heol.hu számol be a Hatvani Lokomotív SE játékos-edzőjének eltiltásáról. Szeifert István a petőfibányai megyei II-es találkozón reklamált egy szerinte leshelyzetből született gól után, mikor a játékvezető felküldte sárga lappal a lelátóra. Majd a mérkőzés után már azt jegyzőkönyvezte, hogy piros lappal kellett fegyelmezni az edző. Szeifert ezen bosszantotta fel magát.

"Természetesen bementem számon kérni a piros lapot, és a bíró minden szemrebbenés nélkül az állította, hogy felmutatta ezt nekem. A játékvezető addig húzta az idegrendszerem, amíg a nálam lévő üres sörös dobozt a lábához dobtam,"

utóbbi tettéért a Fegyelmi Bizottság két évre, 2018. október 5-ig minden labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől eltiltotta.

"A következményeken nem csodálkozom, részemről egyértelműnek tűnik, hogy személyes dolog áll az ilyen mértékű eltiltás mögött, ami a személyem, illetve a csapat ellen irányul. Remélem, hogy a szövetség változtat a büntetésemen, és nem 42 évesen akar visszaküldeni a pályára egy olyan játékost, akivel még problémája sem volt. Az meg szintén nevetséges, hogy, mint edző küld fel a lelátóra, majd eltilt két évre a pályáról is, de úgy, hogy még a kispályás bajnokságokat se látogathassam, mint játékos. Ezzel lényegében börtönbe zártak,"

mondta a hatvani csapat játékos-edzője.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.