Öt ember kirúgását Kálomista számlájára írja a Kút rendezője

FILM
2016 október 14., 17:13
comments 82

Már több mint 600 filmes nem szeretne többé dolgozni Kálomista Gábor producerrel, aki óriási hisztit rendezett a Kút című film miatt.

Csak azért hívatta vissza a moziból és vágatott ki belőle néhány jelenetet, mert látszódott benne az arca, amihez ő nem adta az engedélyét. Ezek után felbontotta szerződését saját embereivel is, mert azok a Kút forgatásán is közreműködtek.

Kálomista eddig azt mondta, két ilyen emberről van szó, de Gigor Attila, a Kút rendezője az RTL Klub péntek esti adásában elmondta, ötről tud. A filmszakmában egyébként gyakran előfordul, hogy csak a forgatás közben vagy végén rögzítik a szerződéseket írásban, de szóbeli szerződések attól még vannak.

Az elmúlt napokban többek között a 444 is foglalkozott az üggyel, mire válaszul Kálomista hazugnak nevezett minket, pedig ő volt az, aki nem mondott igazat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.