Blikk: egykori polgármester fiát fogták el a Teréz körúti robbantás gyanúsítottjaként

bűnügy
2016 október 19., 19:48
comments 321

Hivatalosan még mindig alig tudni valamit arról, hogy mi történt Keszthelyen és kit kapott el a Terrorelhárítási Központ, a Blikk most arról írt, hogy egykori független színekben induló polgármester fiára csaptak le, akit valóban a Teréz körúti robbantás elkövetésével gyanúsíthatnak.

(MTI/Varga György)
photo_camera (MTI/Varga György)

A lap információi szerint a rendőrök korábban a fiatalember anyját szondáztatták, akit egy törött fényszóró miatt állítottak meg. A szondáról később DNS-mintát vettek és ez egyezhetett meg a robbantó hátrahagyott hátizsákján található mintával.

A Blikk arról is, hogy a hatóságok már a férfi apját is kihallgatták.

Hivatalos sajtótájékoztató csak csütörtök délelőttre várható.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.