Benedek távozik a vízilabdaválogatottól

sport
2016 október 20., 08:33
comments 40

Nem pályázik újra a vízilabda-válogatott szövetségi kapitányi posztjára a csapatot 2013 óta vezető Benedek Tibor. "Az elmúlt hetekben mérlegeltem a mögöttünk hagyott időszakot, valamint többször is egyeztettem a szövetség elnökével, Kemény Dénessel. Szeretném megköszönni az elmúlt évek munkáját és bizalmát mind a szövetség vezetésének, mind az MVLSZ elnökének. Köszönöm a munkát a stábom tagjainak és a játékosoknak is. Január 1-jével már nem én látom el a kapitányi feladatokat" - nyilatkozta a szövetség honlapjának.

Benedek vezetésével 2013-ban világbajnok lett a csapat, 2014-ben ezüst, 2016-ban pedig bronzérmet nyert az Európa-bajnokságon, az olimpián viszont végül csak ötödikként végzett, ami csalódást keltett a hazai közvéleményben - még ha annyira nem is múlta alul a realistább várakozásokat. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.