Karácsony Gergely megtörte az összellenzéki tüntetés hangulatát

politika
2016 október 23., 13:03
comments 385

Helyszíni tudósítónk beszámolója szerint a Blaha téri összellenzéki tüntetésen Gyurcsány Ferenctől Bokros Lajosig minden felszólaló arról beszélt, hogy ugyan vannak dolgok, amiben nem értenek egyet, de aki nem fog össze az új ellenzéki összefogásban, az Orbán cinkosa.

Az egyetlen, aki érezhetően kilógott ebből a narratívából, a PM-es Karácsony Gergely volt, aki arról beszélt, hogy Orbán leváltásában ugyan mindenkivel partner, de a legutóbbi köztársaság bukása tíz éve kezdődött az Astorián.

photo_camera Fotó: Ács Dániel, 444

Karácsony beszélt arról is, hogy mérhetetlenül sajnálja, hogy az akkor megtörténhetett, és szerinte ezért van az, hogy a jobboldali demokraták ma nem tüntetnek velük ezen a rendezvényen.

Szavait állítólag néma csend fogadta, tudósítónk elmondása szerint érezhető volt, hogy sikerült megtörnie a hangulatot.

Az összellenzéki tüntetés egyéb részleteivel még a mai nap folyamán külön riportban jelentkezünk majd.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.