Vona az ügynöklistákról és Budaházyról beszélt

POLITIKA
2016 október 23., 15:28
comments 45

Városban száguldozó riporterünk futott bele a Corvin közben a Jobbik megemlékezésébe. A téren 5-600 fő jöhetett össze, szellősen álltak az emberek.

photo_camera Fotó: Ács Dani, 444

A pártelnök Vona Gábor beszédéből két elemet emelt ki tudósítónk: egyrészt hogy nincs miért ünnepelni 56 emlékét, hiszen eddig minden eddigi kormány meggyalázta ezt, amiért nem hozták nyilvánosságra az ügynökaktákat.

Vona beszélt az elítélt Budaházy Györgyről, illetve arról, hogy a mostani hatalom azokat fenyegeti, akik akkor felkeltek, míg azok, akik kardlapoztak és valóban terrort követtek el, vígan élnek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.