Az öregek-fütyülősök tömegverekedés legmaradandóbb eredménye a fakoffhelikopter

POLITIKA
2016 október 24., 08:25
comments 82

A fakoffhelikopter a legegyszerűbben előállítható légi jármű. Az ember függőlegesen a magasba emeli az ügyesebbik kezét, majd, miközben a középső ujját kinyújtja, a többit ökölbe szorítja, aztán körözni kezd a kézfejével, miközben egy ovis lelkesedésével kiabálja, hogy

helikopter, helikopter.

Opcionálisan ugrándozni is lehet közben.

Csinálni gondolom jó lehet, megfigyelni feltétlenül szórakoztató, ahogy ezt vasárnap az október 23-ai nyugdíjasroham alkalmával megtapasztalhattam a Kossuth téren.

link Forrás

A fakoffhelikopter feltalálása sokadjára bizonyította be, hogy a technológiai fejlődés igazi motorja a szabad verseny. A fütyülésre reagálva Orbán miniszterelnök ugyanis úgy elhúzta a beszédét, hogy a tiltakozóknak menet közben kellett kitalálniuk valamit, ha nem akarták túlzottan elunni magukat. Bár az egész esemény szórakoztató volt, éppen elzsibbadtam volna kicsit, mikor azt látom, hogy előbb az előttem álló vidám PICSA-rajongók, majd az egész környék pattogva fakoffhelikopterezni kezd. Ez jól láthatóan felpezsdítette a felháborodni vágyó nyugdíjas bunyózókat is, vagyis széles körben, kortól és pártállástól függetlenül népszerű léági járművet sikerült feltalálnia valakinek a tömegben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.