Traktorral készítette el Trump portréját egy olasz művész

külföld
2016 október 26., 16:37
comments 60
link Forrás

Dario Gambarin régóta alkotó traktorművész, nem Trump arcképe az első komolyabb munkája. Szeptemberben megmintázta traktorral Hillary Clinton portréját is, de korábban megcsinálta Ferenc pápa, Nelson Mandela és Barack Obama képét is.

Most 25 ezer négyzetméteren dolgozott, Verona közelében. És mint mondta, a Trump mellé írt Ciao! üzenet annak szól, hogy a republikánus jelölt jelenleg vesztésre áll, és ha tényleg így alakul majd a választás, akkor legalább ezzel az óriási portréval vigasztalódhat. (AP)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.