Verekedés volt a Fradi vidéki kupameccsén

bűnügy
2016 október 26., 20:08
comments 37
MTI Fotó: Illyés Tibor
photo_camera MTI Fotó: Illyés Tibor

Mivel a Kubatov Gábor által bevezetett biztonsági előírások miatt a Ferencváros ultrái nem látogathatják a csapat bajnoki meccseit (mivel nem hajlandóak szurkolói kártyát csináltatni), az évi pár kupamérkőzés maradt meg számukra meccsélménynek.

link Forrás

Ebből volt egy szerda délután, amikor az FTC a 32 jutásért a Koroncó vendége volt. A meccset simán nyerte a Fradi, 9-0-ára, annak ellenére, hogy ilyen lövések is akadtak:

link Forrás

Viszont a mérkőzés nem maradt el balhé nélkül, az MTI beszámolója szerint a lefújás után verekedés tört ki a hazai, koroncói szektorban helyet foglaló pár száz fradista ultra és a rendezők között, még egy vipera is előkerült a szemtanúk beszámolója szerint. A botrány azt követően robbant ki, hogy több drukker átmászott a korláton és be akart rohanni a pályára.

link Forrás

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya az MTI-t arról tájékoztatta, hogy a rendőri biztosítás mellett zajló mérkőzésen rendőri intézkedés nem volt.

link Forrás

Az ultrák visszaérve Budapestre a csapat népligeti székházánál kiabálták még azt, hogy "zsoldos kutyák":

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.