Magyarország legcukibb bűnügye

ÁLLAT
2016 október 27., 05:17
comments 48

Egy győrszentiváni kutyatenyésztő jelentette a rendőrségen szeptember 5-én, hogy aznap reggel ellopták nagy értékű kutyáit. Az eltulajdonított ebek összértéke meghaladta az egy millió forintot, több állat is vemhes volt. A győri rendőrök azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 34 éves férfit, akinek rábcakapi otthonában 2016. október 25-én tartottak házkutatást.

"A Bűnügyi Osztály beosztottjai az ingatlanban találtak egy labradort és egy francia bulldogot, az időközben megszületett kölyökkutyáikkal együtt. A sértett a helyszínen felismerte az anyaállatokat és a rendőrök – az ebek iratainak bemutatása után - visszaadták a négylábúakat a győrszentiváni családnak."

(police.hu)

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.