Krisztián és Józsi sétálni mentek, aztán elszabadult a pokol

káosz
2016 október 31., 07:03
comments 79

A tatabányai rendőrök rongálás miatt nyomoznak egy 27 éves és egy 25 éves helyi férfi ellen, mert B. Krisztián és J. József pénteken 19 óra körül egy orkán erejével haladt végig az Ótelep úton.Feloldották a behajtási tilalmat - Fotó: police.huÚtjuk során kitörtek egy behajtani tilos táblát, majd feldöntettek két konténert. De még arra is maradt erejük, hogy belerúgjanak egy parkoló autó ajtajába, egy másik jármű ablaktörlőjét letörték és a csomagtartó ajtaját is bezúzták.

A police.hu szerint rendőrök a két férfit a helyszín közelében elfogták és a Tatabányai Rendőrkapitányságra előállították. Krisztián és József most egy időre elintézte, hogy legyen dolguk a tatabányai, bírósági fogalmazóknak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.