Csináltunk egy 444 mobilos alkalmazást

444
2016 november 03., 11:23
comments 53

Miért nincs 444 mobilos alkalmazás?

De már van.

Mit csinál a 444 mobilos alkalmazás?

Két dolgot.

  • Egyrészt benne van minden 444-es hír.
  • Másrészt azonnal értesít, ha valami igazán fontos történik.

Mit jelent, hogy értesít a fontos dolgokról?

Küld egy jelzést (PUSH notification néven a szakirodalomban), mint mondjuk mikor SMS-ed, vagy emailed érkezik a telefonra. Be lehet állítani, hogy hangja is legyen, vagy csak rezegjen, vagy mindkettő, meg teljesen ki is lehet kapcsolni ezt a funkciót, ha zavar, és csak a híreket akarod olvasgatni.

Az én mobilomon lassú a 444.

Pont ezért jó az app, mert az gyors, nagyrészt függetlenül attól, hogy milyen mobilod, vagy mobilnetes előfizetésed van. A cikkekre kattintva csak azokat tölti be, a címlapot nem, így a sok kép, gif, egyebek nem lassítanak, és nem is használják az adatforgalmat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.