Észak-Karolinában szoros a verseny

külföld
2016 november 09., 00:43
comments 37

Észak-Karolina bizonyos szempontból kulcsfontosságú állam:

ha Clinton nyerni tudna itt, azzal nagyon beszűkítené Donald Trump lehetőségeit,

pláne, ha ezzel párhuzamosan Floridában is nyerne, ahol talán még kedvezőbbek számára a korai adatok. A CNN exit pollja szerint Clinton fölényesen, 14 ponttal nyert a nők körében, márpedig a választók 54 százaléka volt nő a felmérések szerint. Szintén biztató, hogy a kisebbségi szavazók aránya 30 százalék az exit pollban, majdnem egyezik a teljes népességbeli arányukkal - pedig ebben az államban a helyi republikánus törvényhozók mindent megtettek a fekete szavazók dolgának megnehezítéséért.

Az exit poll alapján Clinton egy-két százalékkal nyerheti az államot. Ez alapján még biztos nem hirdetnénk győztest. (Via CNN)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.