Connie Mack csúnyán elásta magát Trump-ügyben, Orbánék kereshetnek új lobbistát Washingtonba

külföld
2016 november 10., 08:14
comments 149

Connie Mack volt floridai képviselő 1,1 millió dolláros szerződésével az egyik legjobban fizetett külföldi lobbista Washingtonban, aki arra kapja a pénzét a magyar kormánytól, hogy az érdekeinket képviselje az USA-ban.

De vajon mi lesz most, hogy Donald Trumpot választották elnöknek? Trump győzelmét Orbán Viktor miniszterelnök nagyszerű hírnek, Szijjártó Péter külügyminiszter pozitív fejleménynek nevezte, de hogyan viszonyul hivatalos amerikai kijáróemberünk az új elnökhöz?

Így:

link Forrás

Magyarul: „Donald Trump gyáva."

link Forrás

Magyarul: „Donald Trump egy szégyen"

link Forrás

Magyarul: „Donald Trump egy képmutató bolond."

link Forrás

Magyarul: „Donald Trump egy erőszakos fráter."

Ez a véleménye Magyarország hivatalos washingtoni lobbistájának az USA új elnökéről.

Sok sikert, további tartalmas lobbitevékenységet!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.