Áder János megcirógatott egy koalát Ausztráliában

cukiság
2016 november 11., 19:50
comments 238

Gondolkozol néha zuhanyzás közben, minek van a fejünben két szemgolyó, miért vagyunk képesek a tapintásra vagy miért vannak emlékek a fejünkben?

Szinte biztos vagyok benne, hogy Áder János az elmúlt napokban nem ezen gondolkodott zuhanyzás közben, a figyelmét inkább a kíváncsiság kötötte le, amkor belenézett a lefolyóba és észrevette, hogy az Egyenlítőn túl tényleg másik irányban folyik le a víz. A köztársasági elnök és felesége, Herczegh Anita ugyanis nemrég Ausztráliába látogattak, amiről két képet közölt az MTI.

Az elsőn a házaspár kedvesen megcsipkedi egy koala hátát Featherdale Wildlife állatkertben, akinek teli volt a szája levéllel, és ha lenne zuhanyzója, ma este azon gondolkodna benne, „Jó, hogy vannak érzékszerveim és emlékeim, hiszen így örökké visszagondolhatok rá, milyen volt, amikor Áder János Ausztráliában járt és megvakargatta a hátamat”

photo_camera MTI Fotó: Bruzák Noémi

A második képen Áder János napszemüvegben olvassa a 1956-os bevándorlók nevét is megörökítő emlékfalat, a Welcome Wallt a sydneyi Darling kikötőben.

photo_camera MTI Fotó: Bruzák Noémi

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.