Csaba és testvére nyerte a nemzetközi sírásó versenyt

sport
2016 november 11., 09:05
comments 49

A trencséni Nemzetközi Temetkezési Kiállítással egybekötött sírásó versenyen 54 perces idővel végül a szlovák csapat, Ladislav és Csaba Skladan lettek az elsők. A verseny egy V4-es rangadó volt, voltak csapatok Magyarországról és Lengyelországból is.

Nem csak a gyorsaság számított. Egy öttagú zsűri azt is nézte, hogy a sír megfelel-e a szabványoknak ( méretek, munkabiztonsági előírások).

Csaba Skladan nagyon örült a győzelemnek, azt mondta, nagy elismerés ez 15 évnyi sírásás után. Ladislav azt mondta, hogy a sírásás egy álommeló, mert mikor szép az idő és nem kell ennyire figyelniük a szintidőre, még dumálni is tudnak közben.

A szervezők azt mondták, össze akarták hozni a nemzetközi sírásó közösséget, hogy bemutasság, milyen kemény is az ő munkájuk. (Új Szó/Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.