Elnézést kért nem helyénvaló szavai miatt a szolnoki polgármester, aki azt mondta a közgyűlésen: „Ennyi hülye vén kurvát!”

belföld
2016 november 11., 19:57
comments 237

Szolnok fideszes polgármestere, Szalay Ferenc az önkormányzat októberi közgyűlésén a lakók képviselőjének felszólalása után egy véletlenül bekapcsolva felejtett mikrofonba véletlenül belemondta, hogy

Ennyi hülye vén kurvát!,

amit a jelenlévő MSZP-sek pont videóra vettek és feltöltötték a Youtube-ra. Szalay Ferencnek ezek után egy emberként ugrott neki a Jobbik, az MSZP, az Együtt, a PM és a DK, többen lemondásra kérték.

Egyébként azért mondott ilyen csúnyaságot, mert valami nagyon bántó dolgot pletykálnak róla a városban, ami megviseli az egész családját és felgyülemlett benne a feszültség, egyáltalán nem a közgyűlésnek szánta.

link Forrás

Az MTI-n keresztül ma eljuttatott egy közleményt a külvilágnak, amiben elnézést kér a nem helyénvaló szavaiért.

„Aki ismer engem, az pontosan tudja, számomra mennyire fontosak az idősek, mennyire sokat adok véleményükre és tanácsaikra”

– mondta és reméli, a szolnoki nyugdíjasklubokkal, idősügyi tanáccsal végzett munkát nem befolyásolják a jövőben a "helytelenül elmondott" szavak és az emiatt érkező politikai támadások.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.