Átmenetileg kiszabadul szörnyű fogságából a világ legszomorúbb jegesmedvéje

ÁLLAT
2016 november 14., 08:06
comments 41

Kiszabadult szörnyű fogságából, a kuangcsoui (Guangzhou) bevásárlóközpont Grandview Aquariumából Pizza, a világ legszomorúbb jegesmedvéje. De sorsa még nem oldódott meg, mert fogvatartói csak ideiglenesen, borzalmas ketrece felújítása idejére küldték vissza abba a tengerparti állatkertbe, ahol született.

link Forrás

Pizza fotója és a róla készült filmek már többször bejárták az internetet. Lakhelye, a kuangcsoui pláza nyilvánvalóan alkalmatlan egy ilyen nagytestű állat tartására, ezen Peter Li, a Humane Society International Kína-felelőse szerint semekkora átalakítás nem segíthet. Nem csoda, a plázában a természetes fénytől és a szabad levegőtől elzárva, nagyon apró területen fogva tartva kell élnie a medvének, akinek most lesz pár hónapja, hogy a bőrén érezze a napfényt, orrában a friss levegőt.

Pizza megmentéséért már több százezer aláírás gyűlt össze, egy brit állatkert pedig felajánlotta, hogy megvásárolja Pizzát. (Via BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.