18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Nem mered végignézni azt a teljesen para horrorfilmet, amit a Nébih egy húsboltról forgatott

gasztronómia
2016 november 16., 07:12
comments 108

A Nébih illegális húsforgalmazás és élelmiszer-előállítás gyanúja miatt tartott ellenőrzést 2 megyében, 4 helyszínen. Egy Tolna megyei húsboltban engedély nélkül előállított, nem megfelelő higiénia körülmények között tárolt, tiltott módon lefagyasztott, jelöletlen termékeket is találtak.

Ez még önmagában nem lenne annyira érdekes hír, csakhogy az Index észrevette, hogy valaki a Nébihnél megtalálta a készített videóhoz a legtökéletesebb, befosató aláfestő zenét:

link Forrás

Összesen 1150 kg élelmiszert (tőkehús, szalonna, darabolt baromfi és több különböző húskészítmény) vontak ki a forgalomból, és semmisítettek meg. (Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.