Mégsem konferenciázik a Magyar Tudományos Akadémián Matolcsy támogatásával a kamudoktor

bűnügy
2016 november 19., 15:56
comments 90

December másodikára tervezett konferenciát a John Henry Newman Felsőoktatási Képzési Központ a Magyar Tudományos Akadémiára, a Pallas Alapítványok támogatásával, és olyan előadókkal

mint Kertész-Bakos Ferenc, vagy Drábik János.

link Forrás

Miután a Magyar Narancs beszámolt a konferencia híréről, az alábbi bejegyzés jelent meg az Oktatási Hivatal által el nem ismert felnőttképzési központ oldalán:

"a 2016. december 2-i időpontra meghirdetett Monetáris politikai innovációk című konferenciát a Newman Központ lemondta."

A lap a szervezőknél, és az MTA-nál is érdeklődött, hogy miért mondták vissza a rendezvényt, de egyelőre egyik sem reagált.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.