Trump beszólt Alec Baldwin Trump-paródiájára, de Alec Baldwin visszaszólt Trumpnak

külföld
2016 november 20., 15:55
comments 224

Politika és show-business (magyarul: sóbiznisz) 2016-ban.

Alec Baldwin az amerikai elnökválasztás alatt többször is parodizálta Donald J. Trump republikánus elnökjelöltet a Saturday Night Live-ban, de a New York-i multimilliomos november eleji győzelme óta most először:

link Forrás

Donald Trump Twitter-oldalán másnap megjelent egy poszt, ami a műsor egyoldalúságán kesergett, és rákérdezett, hogy: „Equal time for us?”

Erre Alec Baldwin az Alec Baldwin Alapítvány Twitter-fiókjával reagálta azt, hogy Trump már a megválasztott elnök, nincs több oldal, neki kell elkezdenie elnökösködni, amire az emberek reagálnak.

link Forrás

Már mikor megmondtam mindezt. (Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.