Adótartozás miatt kezdtek füvet árulni

bűnügy
2016 november 23., 07:44
comments 46

Vádat emelt a Siófoki Járási Ügyészség egy helyi párossal szemben kábítószerrel való kereskedés miatt.

Az első rossz ötlet

A pár miután realizálta, hogy jelentős adótartózást halmozott fel a NAV-val szemben, jövedelemkiegészítés után nézett. A marihuána árusítás mellett döntöttek.

A második rossz ötlet

A siófoki pár mivel vendéglátással foglalkozott, nem kezdett utcai árusításba. Az általuk üzemeltetett szórakozóhelyen, a pultból szórták az előre kimért adagokat.

Fotó: Police.hu
photo_camera Fotó: Police.hu

Az ügyészség a büntetett előéletű, házi őrizetben lévő férfival szemben végrehajtandó szabadságvesztés és közügyektől eltiltás kiszabását, míg élettársával szemben felfüggesztett szabadságvesztés kiszabását indítványozta.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.