Trump kiszáll a bizniszből

külföld
2016 november 30., 12:35
comments 69

Donald Trump a Twitteren jelentette be, hogy teljesen kiszáll az üzleti életből, hogy az elnöki teendőire tudjon koncentrálni. Úgy tűnik, hogy végre felfogta, hogy az amerikai jogszabályok komoly összeférhetetlenségi kritériumokat hoznak fel az elnökkel szemben, és ő a széles körű üzleti érdekeltségei miatt ezekbe bele is esik.

Trump az ezzel kapcsolatos terveit decemberben, a gyerekeivel közös sajtótájékoztatón fogja kifejteni. Az. hogy a gyerekeivel közösen áll ki, előrevetíti, hogy valószínűleg nekik fogja lepasszolni a cégeit, tehát annyira mégsem fog azért megválni tőlük.

Szóval a nagy kérdések megmaradnak: vajon a Washingtonba és New Yorkba érkező külföldi diplomatáknak a Trump Hotelekben kell megszállniuk? (via BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.