Csodát, csodára halmoznak a nyugdíjasok: 80 évesen nyert 50 millió dollárt

Tbg
bulvár
2016 december 01., 20:40
comments 64

Nemcsak a magyar nyugdíjasoknak lesz szép Karácsonyuk, hanem bizony annak a kanadai dédnagymamának, aki elvitte a jackpotot, egészen pontosan 50 miliót nyert.

Lois Olse – mint azt a Guardian idézi tőle – egy fokkal jobban örült volna 20-30 éve a nyereménynek, így főként a családját fogja vele boldogítani.

photo_camera Lois Olsen és a nyeremén (Forrás: CTV)

Az albertai nő, aki egy kis farmon éldegél el sem hitte egyébként, hogy ennyit nyert, éppen unokáival vásárolt, amikor ellenőrizta a szelvényt egy automatánál.

15 dollárra számított, mint mindig, ám ennél nagyobb szám szerepelt a szelvényen. Olyannyira nagy, hogy eleinte 500 dollárt látott, egy eladó segített neki kibetűzni, hogy a cetlin lévő felirat „50M”, azaz 50 millió.

Persze nem mindenki ilyen boldog. Egy a lottózása rálátó, és a szerencsejátékokkal szemben kritikus forrásunk a következőképpen kommentálta a bomba hírt:

„Gondolj bele: 80 éven át rontotta a jövedelmét a sorsjegyekkel. most pedig, amikor már nagyjából negatív a nyeremény határhasznossága, kikessel. Pár nap, és elhuny. GRATULÁLOK, HA NEKED EZ AD REMÉNYT!!”

– fogalmazott lapunknak a forrás, aki maga kérte névtelensége megőrzését.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.