Lovasi András az Arénában ünnepli az 50. születésnapját

Popkult
2016 december 01., 12:38
comments 49
Lovasi András a Kispál és a Borz koncertjén a Fishing on Orfű fesztivál nyitónapján, 2016.  június 22-én
photo_camera Lovasi András a Kispál és a Borz koncertjén a Fishing on Orfű fesztivál nyitónapján június 22-én (Fotó: Sóki Tamás / MTI)

Lovasi az új Havasi! A megboldogult Kispál és a Borz és a Kiscsillag 1967 nyarán született, Kossuth-díjas frontembere a HVG szerint december 6-án sajtótájékoztatón jelenti be jövő évi gigabulit. Azt még nem tudni, hogy a 2017-es Fishing On Orfű fesztivál 0. napján ki lép fel az elvileg (átmenetileg) végleg feloszlott Kispál és a borz helyett.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.