Melania Trump megelégelte, hogy Szlovéniában mindent az arcával reklámoznak

külföld
2016 december 01., 06:02
comments 54
Nagyon sok az IQ-ja, de a szépségéből jobban megélt. Mark Wilson/Getty Images
photo_camera Kép: Mark Wilson/Getty Images

Sokfelé aggódnak Kelet-Európában, mióta Donald Trump megnyerte az elnökválasztást, egy kis Szlovánia városban viszont aznap tudták, most megfogták az isten lábát.

Ez a 4900 lakosú Sevnica, Melania Trump, vagy ahogy ők ismerték, Melanija Knavs szülővárosa. Sevnicában a Trump-győzelem óta elszabadult a Melania-marketing, és amit csak lehet, vele hirdetnek süteményektől mézescsuprokig. Még óriásplakátokat is kiraktak az arcával. Egy helyi pizzéria azt mondta, 20 százalékkal ugrott meg a forgalma. Turisták és a külföldi újságírók is szép számmal érkeznek az eddig nem kifejezetten forgalmas helyre.

Melania Trump viszont megelégelte, hogy mindenféle termék reklámozására az arcát használják fel az engedélye nélkül. Egy helyi ügyvédi irodát bízott meg azzal, hogy intézze ezeket az ügyeket. Eddig mégnem tettek jogi lépéseket, első körben csak figyelmeztetik az embereket arra, hogy ne használják Melania képmását kontrollálatlanul. (Politico)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.