Buster Keaton él, Houstonban rendőr!

bűnügy
2016 december 02., 07:50
comments 39

A houstoni ügyészség vádat emelt a 22 éves Brandon Ortez ellen. Ortez egy Wendy's gyorséttermet próbált kirabolni még hétfőn. De ez már-már mellékes ahhoz képest, ahogy az elfogása zajlott.

A kiérkező rendőrök közül kettő véletlenül egymásba szaladt, mire egyikük elejtette pisztolyát.

A fegyver elsült. A golyó szerencsére senkit sem talált el, de a srapnelek megsebesítették az egyiküket. A lövöldözés zaja pedig annyira összezavart egy rendőrkutyát, hogy az több rendőrt is megharapott zavarában.

Az akció végén a sérült rendőröket kórházba szállították. A rendőrség nem közölt részleteket sérüléseikről, csak annyit árultak el, hogy egyikük sincs életveszélyben. De legalább Ortezt sikerült őrizetbe venniük. A megvadult kutya amúgy a rablót is megharapta. (Via Houston Chronicle)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.