Emberölés kísérletének gyanújával vettek őrizetbe egy csepeli rendőrt

bűnügy
2016 december 02., 08:01
comments 62

Őrizetbe vett a Központi Nyomozó Főügyészség egy budapesti rendőrt, aki a megalapozott gyanú szerint csütörtökön, szolgálaton kívül, ittas állapotban, rövid szóváltást követően

önvédelmi fegyverével rálőtt egy férfira

egy csepeli társasház lépcsőházában.

A Blikk értesülései szerint a rendőr csütörtök délután veszett össze a társasház házkezelőjének alkalmazottjával. A vita végén engedéllyel tartott lőfegyverével több lövést is leadott. Először csak a levegőbe, illetve ez esetben a lépcsőház plafonjába lőtt, de aztán célzott lövést adott le áldozatára, aki ekkor már menekülőben volt, épp magára zárta a tűzlépcsőház ajtaját.

Csak a véletlennek volt köszönhető, hogy az ajtót átfúró lövedék nem találta el, írja a Blikk.

A rendőrt emberölés kísérletének megalapozott gyanújával vették őrizetbe, majd gyanúsítottként hallgatták ki. Az ügyészség indítványozza az előzetes letartóztatását.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.