Senki se tudja lenyomni az Instagramon Selena Gomezt

kultúra
2016 december 02., 10:20
comments 103

Akármilyen jól is tolod, az Instagramon egyszerűen nincs esélyed a királynővel, Selena Gomezzel szemben.

Az énekesnő ugyan idén 14 hétre kivonult a közösségi média világából, de még így is összehozta az Instagram idei öt leglájkoltabb posztját.

Mondjuk az is igaz, hogy Gomeznek 103 millió követője van, több, mint Taylor Swiftnek (93,6 millió), Beyoncénak (88,9 millió), Kylie és Kendall Jennernek (79,5, illetve 68,9 millió). Ehhez képest a legkedveltebb posztjaira kapott 4-6 millió lájk nem is olyan egetverően sok - mondom ezt úgy, hogy én már egy kétezer lájkos poszttól is eksztázisba esek.

Na, de nézzük, hogy melyik öt poszttal robbantotta fel az internetet Gomez.

A tökérdektelen fotó a piros napszemüveget viselő lányról:

link Forrás

A szelfi:

link Forrás

A kivillanó váll:

link Forrás

A melegszívű sztár:

link Forrás

A szponzorált tartalom:

link Forrás

(Via Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.