Eltűnt a radarokról egy rendőrségi gép Indonéziában, 13-16 emberrel a fedélzetén

külföld
2016 december 03., 10:39
comments 115

Megszakadt a kapcsolat szombaton az indonéziai rendőrség egyik repülőgépével, amely fedélzetén legalább tucatnyian utaztak - közölték az indonéz hatóságok.

A gép a Szumátra délkeleti partjainál fekvő Bangka szigetről szállt fel, és a Szingapúrhoz közeli Batam szigetre tartott. Ötven perccel a felszállás után tűnt el a radarok képernyőjéről Mensanak és Sebangka szigetek között.

Egyes hírei szerint 16-an, mások szerint 13-an voltak a fedélzetén.

Mentőalakulatok kutatnak az eltűnt gép után, és találtak már néhány, feltehetően az eltűnt géptől származó roncsdarabot. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.