Rogán készülhet, ékszekeret és órákat árverez a BÁV

divat
2016 december 03., 15:34
comments 52

Az okosan, olcsón, zaciból drága táskát vásárló Rogán Antal készülhet: december közepén

ékszereket és órákat árverez a BÁV.

A cég közleménye szerint a legmagasabb árról induló tétel egy fehérarany, 279 briliánssal ékesített modern nyakék, amelynek kikiáltási ára 3,8 millió forint. A gyűrűk között egy 2,44 karátos darab a rekorder, 1,5 millió forinttól lehet rá licitálni. Órák is lesznek: többek közt Cartier, Rolex, IWC és egy Breitling is új gazdát keres, írja az MTI.

Rogán Antal november 8-án a parlamentben, kezében a táskával, amiről most azt állítja, hogy annál a BÁV-nál vette, ahol nem is árulnak táskákat. MTI Fotó: Kovács Tamás
photo_camera MTI Fotó: Kovács Tamás

Rogán Antal a HVG újságírójának kérdésére árulta el csütörtökön, hogy

zaciban vásárolta az újonnan 700 ezer forintba kerülő Berluti Ecritoire típusú táskáját.

A BÁV előbb azt mondta, hogy

soha nem foglalkoztak táskákkal,

majd azt, hogy de mégis. A VIP-zaciban a cég "egyedi konstrukciókat kínál, amelyben egyedi elbírálás alapján sokféle nagyobb értékű tárgyra, így értékes táskára is adnak ki kölcsönt."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.