A miniszterelnök és egy perverz vénember már szavaztak a sorsdöntő olasz népszavazáson

külföld
2016 december 04., 12:28
comments 115

Az MTI tudósítása szerint vasárnap délig a jogosultak 19 százaléka szavazott, köztük Matteo Renzi miniszterelnök és Silvio Berlusconi, az olasz üzleti-politikai elit köreiben népszerű bunga bunga partik főszervezője is. A népszavazás papíron az új olasz alkotmányról, a gyakorlatban Matteo Renzi miniszterelnökről szól, a részvételi aránytól függetlenül érvényes lesz - bár a következményei azért részben azon is múlnak, hogy hányan mennek el végül szavazni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.