Még ilyet, a diktátor utódját tartják az üzbegisztáni választások nagy esélyesének

külföld
2016 december 04., 12:48
comments 25

Az üzbég nép vasárnap, az ilyenkor elvárt kilencven százalékos feletti részvételi és szavazataránnyal hagyhatja jóvá az országot Iszlam Karimov szeptemberi halála óta vezető Savkat Mirzijojev elnöki megbízatását. Az MTI elemzése szerint ő számít a választás nagy esélyesének a választáson, amin rajta kívül még hárman indulnak, de a kampányban egyikük se bírálta az ideiglenes elnököt. Két másik induló régebben azoknak a választásoknak is rendszeres résztvevője volt, amiket Karimov nyert meg 90 százaléknál is több szavazattal.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.