Deutsch Tamás szerint „a szokásos Mészáros Lőrinc-ezés nettó bullshit”

politika
2016 december 05., 07:30
comments 141

A Fidesz EP-képviselője, az internetügyi kormánybiztos, az MTK elnöke interjút adott a 168 Órának, aminek ez a legszebb részlete:

168 Óra: Egy piacvezető lapot megszüntetni arra hivatkozva, hogy ráfizetéses – elég nehezen hihető állítás. Még a kormánynak is fontos, hogy az ellenzéknek legyen lapja, egyáltalán legyen ellenzék, hisz ez nemzeti érdek.

Deutsch Tamás: Nem az a helyzet, hogy ha van Népszabadság, akkor van sajtószabadság, ha meg nincs, akkor megszűnik.

168 Óra: Orbán Viktor jó barátja, Mészáros Lőrinc vette meg a Népszabadságot. Ez ön szerint véletlen?

Deutsch Tamás: Két gazdasági társaság kötött egy üzletet. Ennyi. A többi, a szokásos Mészáros Lőrinc-ezés, nettó bullshit. A rendszerváltoztatás után a baloldali lapkiadók, médiatársaságok a jobboldaliaknál sokszorta nagyobb tőkeerővel és piaci részesedéssel rendelkeztek. Ha jobboldali lap szűnt meg Magyarországon, akkor azt az élet természetes rendjének tartotta mindenki a baloldalon.

photo_camera Deutsch Tamásról itt lehet sokkal többet megtudni, mint amennyit érdemes

A valóság ezzel szemben ez.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.