Az év sportválása: Boris Becker és Novak Djokovic külön utakon

sport
2016 december 06., 20:30
comments 47
Becker és Djokovic közös edzése az idei Roland Garroson. Fotó: AFP / MIGUEL MEDINA
photo_camera Becker és Djokovic közös edzése az idei Roland Garroson. Fotó: AFP / MIGUEL MEDINA

Az elmúlt évek teniszéletét uraló, 29 éves szerb Novak Djokovic - akit csak nemrég taszított le a világranglista első helyéről a brit Andy Murray - Facebook-oldalán jelentette be, hogy három év után megválik edzőjétől, a legendás Boris Beckertől.

"Három nagy sikeres év után Boris Beckerrel úgy döntöttünk, hogy befejezzük az együttműködést. Tökéletesen teljesítettük a célokat, amiket együtt kitűztünk, szeretném megköszönni neki a közös munkát, az odaadást és elkötelezettségét. Most az a célom, hogy megtartsam a játékom színvonalát" - írta a 12-szeres Grand Slam-győztes az oldalán.

Boris Becker 6-szoros Grand Slam-elsőként vonult vissza. Az ő keze alatt Djokovic kétszer nyert az Australian Openen és Wimbledonban, egyszer a párizsi Roland Garroson és egyszer a US Openen, azaz az összes GS-tornán legalább egyszer diadalmaskodtak együtt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.