VV Vivien went vissza a Való Világ villába

Média
2016 december 09., 22:52
comments 72

A Való Világ 8 powered by Big Brother utolsó párbaja péntek este volt, Dávid és Vivien küzdöttek meg egymással, én személy szerint akkorát szavaztam Vivienre, hogy majdnem beszakadt az érintőképernyős telefonom kijelzője. Szoros volt az állás, de végül Vivien mehetett vissza a villába, így most két fiú és két lány van a villában. Aannak az esélye, hogy a Való Világot végre egy lány nyeri, ötven százalék, (Viviennel száz) amiről a véleményemet Vivien ma esti arcáról lehet leolvasni:

photo_camera Kép: én

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.