PewDiePie tényleg letörölte az egyik csatornáját 50 millió feliratkozó után

INTERNET
2016 december 09., 17:32
comments 142

A világ egyik legnépszerűbb videósa, a svéd PewDiePie nemrég bejelentette, ha eléri csatornája az ötvenmillió feliratkozót, letörli az internetről.

link Forrás

Sokan őt egy irritáló vakarcsnak tartják, akinek egyáltalán nem kéne videóznia, sokan viszont nagyon szeretik. A hírverésnek köszönhetően nyilván hamar meglett az 50 millió feliratkozó (a bejelentéskor több mint 49 millió volt neki).

Új videójában megköszöni a mérföldkövet, és bevallja, az egész igazából

csak egy vicc volt ám!!!!!

Ő nem is ezt a csatornát törli, amit a legtöbben néznek, meg amiből egy csomó pénze van, (évi 12 millió dollár, vagyis kb. 3,5 milliárd forint) hanem egy teljesen másik, sokkal kisebb csatornáját, amit novemberben hozott létre.

link Forrás

Hát ezt nevezem én nagybetűs L.O.L.-nak! Hogy beugrott a sok 12 éves XDDDDD Kimondhasuk hogy, eszt most te is jol be nészted kedves olvaso !! :DDdddddddd

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.