Pont így néz ki, amikor egy politikus nem bírja elviselni, hogy már hetek óta nem írtak róla az újságok

káosz
2016 december 09., 08:42
comments 162

Na jó, még ezt az utolsót behúzom így év vége előtt - gondolta magában Csepreghy Nándor államtitkár, és bement a Klubrádióba.

Hetek óta nem írták már róla az újságok. Se egy új zakó, se egy százezres leépítés, a civil szervezetek is egészen elszemtelenedtek mostanában, nem könnyű így az államtitkárnak bekerülni a hírekbe.

Egy biztos módszer viszont mindig van. Mondani kell valami ordító értelmetlenséget. Minél agyzsibbasztóbb, annál jobb. Amúgy is elég valószínű, hogy a lusta újságírók ráharapnak, hiszen minél kevesebb értelme van, annál biztosabb, hogy szó lesz róla. De ha még személyesen is érintve vannak, akkor gyakorlatilag garantált, hogy úgy veszi majd át minden lap az államtitkár úr, mintha egyenesen a pártközpontból jött volna az utasítás. Úgyhogy bele kell keverni a médiát.

Ahogy Csepreghy Nándor ezt végiggondolta, beült a stúdió székébe, és azt mondta:

"Azért küldte volna a kormányhivatalok munkatársait a nyugdíjasok pénzével házhoz, hogy testközelből is megismerjék, hogyan élnek az emberek Magyarországon és mindez azért nem jöhetett létre, mert média hecckampányt szerveztek köré és az erősebb volt."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.