Berki Krisztián ahol indult, mindenhol aranyérmet kapott 2016-ban, leszámítva a testnevelés-érettségijét

sport
2016 december 10., 14:10
comments 63

Berki Krisztián olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornászunk, akiről már elemet is neveztek el a számban, első helyezést ért el a Japánban jelenleg is zajló Toyota kupán, aminek különlegessége, hogy a tornászok csak egyszer mutathatják be gyakorlatukat.

(MTI/EPA/Georgi Licovszki)
photo_camera Berki Krisztián / (MTI/EPA/Georgi Licovszki)

Berki Krisztián az MTI szerint szinte hibátlanul mutatta be 6,7-es kiinduló pontszámú gyakorlatát, amit a zsűri 15,550 ponttal értékelt. Az idei versenyszezon így számára most le is zárult, ezzel a helyezéssel együtt

százszázalékos teljesítménnyel.

Berki ugyanis minden egyes versenyen, ahol idén részt vett, aranyérmes lett - egyedül az emelt szintű tesiérettségije nem úgy sikerült, ahogy várta, mert ott megsérült a bokája. Az ironikus eredménnyel büszkélkedhető sportoló így nyilatkozott a japán verseny után:

„Összességében elégedett vagyok, az elmúlt időszakban sikerült bemutatnom minden versenyen azt, amit elterveztünk, és ezt szeretnénk folytatni jövőre is”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.