Hosszú Katinka megszerezte az ötödik aranyérmét a rövidpályás világbajnokságon

sport
2016 december 10., 06:23
comments 90

Péntek etse Hosszú Katinka aranyérmet szerzett 100 méter vegyesen az úszók rövidpályás világbajnokságának a kanadai Windsorban. Ez már az ötödik aranya, amit ezen a versenyen szerzett. Ezzel pedig egy újabb rekordot állított be, mivel öt egyéni aranyat korábban csak ketten szereztek a rövidpályás világbajnokságok történetében.

link Forrás
Hosszú kedden 400 méter vegyesen győzött, majd 200 méter gyorson lett második, szerdán 100 méter háton és 200 méter pillangón lett első, majd csütörtökön 200 méter háton is az övé lett az arany. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.