Sofia Vergara nem akarja kihordani az exével közösen lefagyasztott embrióit, ezért eljárás indult ellene

bulvár
2016 december 10., 15:58
comments 287

Sofia Vergara színésznő 2013-ban akkori pasijával, Nick Loeb üzletemberrel közösen lefagyasztatott négy embriót egy kaliforniai klinikán, mert később gyereket szerettek volna. De 2014-ben szakítottak, a színésznő azóta már a szintén színész Joe Manganiellóval jár, és semmiképpen nem szeretné kihordani az exével közös gyerekeit.

Ime, egy 42 éves nő, aki ma már megnyugodhat: Sofia Vergarát a kora ellenére is dughatónak minősítette az Esquire. Andrew H. Walker / Getty Images
photo_camera Sofia Vergara / Esquire. Andrew H. Walker / Getty Images

Másképpen gondolja ezt Nick Loeb, aki viszont azt szeretné, ha egy másik nő kihordaná az embriókat. Sofia Vergara érthető módon ennek sem igazán örülne, ő örökre lefagyasztva tartaná a meghiúsult párkapcsolat emlékeit, Loeb szerint viszont ez és az embriók megsemmisítése is gyilkosságnak minősül, ő pedig nem akar pokolra jutni.

De hát mindenképpen pokolra jutunk

– vélekedik erről Sofia Vergara.

Szóval hónapok óta ezen megy köztük a huza-vona, nem bírnak megegyezni, és a termékenységi klinika szerződése szerint mindkettejük beleegyezése kell az embriók sorsába való beavatkozáshoz.

A sztorit most megcsavarta, hogy az embriókat őrző klinika helyi törvényei szerint az embriók törvény előtt jogi személynek minősülnek, ezért (nyilván Loeb hatására)

eljárás indul Sofia Vergara ellen,

amiért megsértette „az embriók megszületéshez való jogát”. Az ügyvédje szerint teljesen esélytelen, hogy az eljárás sikerrel járj, de az azért mégiscsak érdekes, hogy látszólag még egy világhírű színésznő sem rendelkezhet a saját testével anélkül, hogy legalább egy férfi meg nem fenyegetné mondjuk pokolra jutással. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.