7 rendőrt küldtek rá a Magyar Kétfarkú Kutya Párt 6 járdafestőjére

POLITIKA
2016 december 11., 21:31
comments 160

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt ma Zuglóban festette színesre a járda töredezett darabjait. Novemberben Pécsen is ezt tették az aktivistáik, egészen addig, amíg tetten nem érte őket a rendőrség, és többek közt a pártelnököt, Kovács Gergőt elő nem állították, majd az önkormányzat letakaríttatta az összefestett szakaszt.

Fotó: Magyar Kétfarkú Kutya Párt / Facebook
photo_camera Fotó: Magyar Kétfarkú Kutya Párt / Facebook

Most is rendőrt hívtak rájuk, a párt Facebook-oldalára kitett fotó alapján 7 (hét!) rendőr jelent meg az 5 (plusz vélhetően a fotós) aktivista miatt. Az MKKP szerint a rendőrök lakossági bejelentésre érkeztek, de 20 perc telefonálgatás után végül nem indult eljárás, ez pedig az eddigi gyorsasági rekord.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.