Több mint 5 órát várt a fotós a pillanatra, amikor a lényegnél beálltak elé

MŰVÉSZET
2016 december 12., 20:11
comments 75

Most már képes önfeledten nevetni a történteken, de pénteken először nagyon dühös volt Susan L. Angstadt, a Reading Eagle című lap fotósa.

Angstadt négy kémény ledöntését szerette volna tökéletesen megörökíteni, és ennek érdekében már délelőtt háromnegyed tízkor kirakta a kameráját a megfelelő helyre, és minden bámészkodót szépen megkért, hogy ne álljanak elé.

Aztán amikor délután háromkor, több mint öt óra várakozás után végre ledöntötték a kéményeket, akkor egy férfi odarohant a kamerája elé, hogy a telefonjával megcsinálja a saját tökéletes felvételét:

link Forrás

"Először dühös voltam, de most amikor visszanézem a felvételt, már visítok a röhögéstől" - nyilatkozta a fotós. (
)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.