Idén nem koccint Áder Weisz Fannival

bulvár
2016 december 15., 07:30
comments 226

A Bors úgy tudja, hogy idén szilveszterkor nem áll a köztársasági elnök mögé Weisz Fanni. A siket modellel tavaly Áder János még koccintott is a jövő évre.

Áder János államfő és Weisz Fanni jeltolmács koccint a köztársasági elnök újévi beszédének felvételén (Fotó: Illyés Tibor / MTI)
photo_camera Áder János államfő és Weisz Fanni jeltolmács koccint a köztársasági elnök újévi beszédének felvételén (Fotó: Illyés Tibor / MTI)

A Bors úgy tudja, hogy mióta megjelent egy menedzser Weisz oldalán, azóta sorra mondja vissza jószolgálati, ingyen vállalt munkáit a modell. Ahogy Pécs város arca címért is pénzt kérne, havi háromszázezret, úgy

az újévi jeltolmácsolást sem vállalná ingyen.

Azt nem tudni, hogy mennyit kért volna Weisz és menedzsere, de a lap szerint nem alkalmazza a Köztársasági Elnöki Hivatal.

Update: a Bors cikke után közleményt adott ki a Köztársasági Elnöki Hivatal, ami szerint

"sajtóban megjelent információkkal ellentétben idén is számítunk Weisz Fanni közreműködésére az újévi köszöntő felvételekor."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.