Négy aranyat nyert szombaton Hosszú Katinka

sport
2016 december 18., 05:19
comments 57
Hosszú Katinka egy egy héttel ezelőtti győzelmét ünnepli még ezen a felvételen. MTI/EPA/Patrick B. Kraemer
photo_camera Hosszú Katinka egy egy héttel ezelőtti győzelmét ünnepli még ezen a felvételen. MTI/EPA/Patrick B. Kraemer

Amiben csak elindult, győzött Hosszú Katinka a lausanne-i, 40000 svájci frank (~12 millió forint) összdíjazású úszóverseny első napján. Hosszú 50 méter háton, 200 méter háton, 100 és 400 méter vegyesúszásban indult és nyert.

link Forrás

Hosszú mellett egy-egy suámot nyert Verrasztó Dávid, Bernek Péter, Sebestyén Dalma és Jakabos Zsuzsanna is. Sorrendben: Verrasztó 400 méter vegyesen, Bernek 200 háton, Sebestyén 100 mellen, Jakabos 200 pillangón nyert. Férfi 200 háton Balog Gábor végzett Bernek Péter mögött. Balog 50 méter háton bronzérmes lett, ahogy Verrasztó is 200 méter pillangón. (Via 24.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.