B. Krisztián feltört egy kocsit egy napszemüvegért, majd ellopta az ország legrondább buszát, de 100 méter után otthagyta, és inkább elvitt egy kisteherautót

bűnügy
2016 december 19., 11:27
comments 43

A Dunakeszi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás és rongálás megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást B. Krisztián 19 éves fóti lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint B. csütörtökön, a kora esti órákban törte fel egy Fóton parkoló teherautó ajtaját, majd a járműben kutatni kezdett. Az autó tulajdonosa a fiatal férfit megzavarta, és a rendőrök kiérkezéséig a helyszínen visszatartotta. B. Krisztiánt előállították a Dunakeszi Rendőrkapitányságra, ahol kihallgatták, és bűnügyi őrizetbe vették.

A nyomozáson kiderült, hogy a 19 éves férfi aznap több bűncselekményt is elkövetett:

  • Hajnalban bement egy fóti autószerelő műhely telephelyére, betörte egy autó hátsó ablakának pillangóüvegét, és abból egy napszemüveget lopott el.
  • Ezután beindított egy, a telephelyen tárolt autóbuszt, amivel a zárt kapun keresztül kihajtott, és alig 100 méter megtétele után egy bokros részen leparkolt.
  • Innen visszament a telephelyre, és ellopott egy kisteherautót.
Fotó: police.hu
photo_camera Fotó: police.hu

B. Krisztián a fentiek miatt előzetesbe került. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.